Over ons

Home Over ons

Over ons

Al meer dan 11 jaar, sinds 2007, voert Spijker Taxaties met veel ervaring taxaties uit. Spijker Taxaties is een onafhankelijk taxatiebureau en opereert landelijk voor bedrijven, particulieren en collega taxatiebureaus en verzorgt objectieve waardebepalingen voor verzekeringsdoeleinden, binnen iedere branche. 

 

Bij ons staan klanten op nummer één.

 

Klanttevredenheid is één van de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie, de klant staat altijd voorop. Onze klanten staan centraal in alles wat wij doen. 

 

Spijker Taxaties is een transparante en duidelijke organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgevers en hun klanten. Met veel enthousiasme voeren wij al onze taxaties uit. 

 

Met onze kernwaarden klantgerichtheid, transparantie en duidelijkheid bouwen wij aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en klanten.  

Wat we doen

Spijker Taxaties verzorgt taxaties voor verzekeringsdoeleinden. Onze specialismen zijn het bepalen van de herbouwwaarde van bedrijfsgebouwen en woningen alsmede de (vervangende) nieuwwaarde van bedrijfsinventarissen en machinerieën, huurders- en eigenarenbelang. Wij doen dit voor bedrijven, tussenpersonen, volmachtbedrijven en particulieren. Met meer dan 11 jaar ervaring geven wij taxaties af die voldoen aan de richtlijnen van de Verenigd Register-Taxateurs VRT.

Waarom kiezen voor ons?

Steeds meer bedrijven kiezen voor Spijker Taxaties. Waarom? Omdat wij met veel enthousiasme, duidelijkheid en transparantie taxaties verrichten waarin het belang van de klant altijd op nummer één staat. Wij zijn op zoek naar het bieden van de juiste oplossingen voor onze opdrachtgevers en streven hierin naar een goede en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

jan Willem