Over Spijker Taxaties

Sinds 2007

Al sinds 2007 voert Spijker Taxaties inventaris en opstal taxaties uit. Spijker Taxaties is een onafhankelijk taxatiebureau. Wij werken landelijk voor bedrijven en particulieren en verzorgen objectieve waardebepalingen voor verzekeringsdoeleinden, binnen iedere branche.

Met onze kernwaarden klantgerichtheid, transparantie en duidelijkheid bouwen wij aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en klanten.

Wat we doen

Spijker Taxaties verzorgt taxaties, inventaris en opstal, voor verzekeringsdoeleinden. Onze specialismen zijn het bepalen van de herbouwwaarde van bedrijfsgebouwen en woningen alsmede de (vervangende) nieuwwaarde van bedrijfsinventarissen en machinerieën, huurders- en eigenarenbelang. Wij doen dit voor bedrijven, tussenpersonen, volmachtbedrijven en particulieren. Met onze ruime ervaring geven wij taxaties af die voldoen aan de richtlijnen van de Verenigd Register-Taxateurs VRT.

Waarom kiezen voor Spijker Taxaties?

Steeds meer bedrijven kiezen voor Spijker Taxaties. Waarom? Omdat wij met veel enthousiasme, duidelijkheid en transparantie taxaties verrichten waarin het belang van de klant altijd op nummer één staat. Wij zijn op zoek naar het bieden van de juiste oplossingen voor onze opdrachtgevers en streven hierin naar een goede en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met Spijker Taxaties via de contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes en updates over Spijker Taxaties? Neem dan een kijkje op de LinkedIn pagina van Spijker Taxaties.